Paasdunch menu
Eerste Paasdag | Zondag 20 april vanaf 12:00 uur
Amuse a la maison
**
Tartaar van zalm
Met haringkaviaar en een vinaigrette van dille
**
Harderfilet
Met asperges en veloutésaus
**
Lamsfilet en gestoofd lam
Met lentegroenten en een jus met kardemom
**
Pré-dessert
**
Meringue van framboos
Met karnemelkijs, aardbeien en hangop
€ 64,50 per couvert
Hierbij serveren wij brood, Franse boter, olijfolie en fleur du sel.
Fles water van het huis
Solessence Brut, J.M. Sélèque, France
Solessence Brut, J.M. Sélèque, France
Deze Champagne is gemaakt van Chardonnay, Pinot Meunier en Pinot Noir en is lekker fris, zacht en heeft fijne belletjes. Super met verse oesters!
M. Hostomme, Blanc de Blancs, Grand Cru, France
M. Hostomme, Blanc de Blancs, Grand Cru, France
Klassevolle fijne Champagne die perfect de maaltijden kan begeleiden met zijn zachte, romige smaak en opwekkende frisheid.
Sancerre ‘‘Le Paradis’’ Domaine du Nozay, 2018, France
Sancerre ‘’Le Paradis’’ Domaine du Nozay, 2018, France
In de Loire net onder Parijs wordt deze Sancerre bij Domaine du Nozay gemaakt. Super strakke wijn zonder houtopvoeding. Groene appels en buxus knallen ’t glas uit.
Chablis 1er Cru Vaillon, Domaine Christian Moreau 2019, France
Chablis 1st Cru Vaillon, Domaine Christian Moreau 2019, France
Klassieker uit het Noorden van Frankrijk. Fris, wat ziltig en prachtige lengte
Meursault, Domaine Ninot, 2018, France
Meursault, Domaine Ninot, 2018, France
Wat je bij een topper uit de Bourgogne mag verwachten, boter, vetje en zelfs beetje popcorn.
Chateau Paquette rosé, Cotes de Provence, France
Chateau Paquette rosé, Cotes de Provence, France
Een zachte, elegante rosé met fijn fruit en frisheid in geur en smaak met een hint van oranje in de kleur. De wijngaarden zijn gelegen op ongeveer 5 km van de Middellandse Zee en
zijn omgeven door een bos van pijnbomen en grond van vulkanisch gesteente en zandsteen.
Fiore Barbera d'Alba Barriques
Fiore Barbera d'Alba Barriques
Barbera gemaakt van druiven uit verschillende percelen in Alba. Deze wijn is 24 maanden gerijpt op Frans eiken, wat zorgt voor een heerlijke, rijpe, stevige wijn.
Negre de negres, Aribas, Priorat, 2018, Espagne
Negre de negres, Aribas, Priorat, 2018, Spain
Donkerrood van kleur en die typische, gerijpte vanille en tabaksgeur. 15 maanden op hout gelegen. Dikke, warme, zachte wijn met ergens beetje drop in de smaak.
Barbaresco, « Roche Massalupo », Marinacci, 2016, Italie
Barbaresco, “Roche Massalupo”, Marinacci, 2016, Italy
Verfijning uit het Noorden van Italië met het aardse en ergens een beetje truffel.
Nuits Saint Georges, Domaine Bouchard, 2017, France
Nuits Saint Georges, Domaine Bouchard, 2017, France
Meteen feest dit, jong, donkerrood fruit en meer dan elegant. Feestje in het glas